Domeinnamen
Linux Shared Webhosting
Linux Business Webhosting
SSL Certificaten

BlueYellow in het kort

BlueYellow staat sinds 1 oktober 2001 ingeschreven bij de KVK als Besloten Vennootschap onder nummer 08190834. Sinds de start van ons bedrijf hebben wij een snelle groei doorgemaakt, voornamelijk door mond-tot-mond reclame. Daardoor zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot webhostingbedrijf.

We staan bekend als een goedkope hostingprovider die bovendien uitstekende kwaliteit en service levert. Dat dit gewaardeerd wordt blijkt wel uit de referenties die bestaande klanten plaatsen op diverse vergelijkingssites voor hostingbedrijven.

Onze sterke punten?

  • Bereikbaar
  • Kwaliteit
  • Een supersnel + stabiel netwerk
  • Medewerkers met vakkennis
  • Eerlijke prijzen

Momenteel hebben wij ca. 2500 klanten. Deze klanten vertrouwen de registratie en hosting van ca. 6500 domeinnamen aan ons toe.

BlueYellow gecertificeerd voor ISO 9001 en ISO 27001

Onze klanten de beste kwaliteit en service bieden. Dat is geen loze belofte, dat is waarvoor we iedere dag naar ons werk gaan. Het continu waarborgen en verbeteren van de kwaliteit is daarom diep in onze organisatie verankerd. Sinds april 2013 hebben we dit bevestigd door het behalen van de certificering: ISO 9001 en ISO 27001. Dit betekent een nieuwe en hoge standaard voor kwaliteit en robuuste veiligheid.

ISO 9001

Een hoge klanttevredenheid door te voldoen aan de vraag en de verwachtingen van de klant. Maar ook continu blijven verbeteren op dit gebied. Dit is ons doel met de ISO 9001 certificering. Zo nemen we een voorsprong op de concurrentie en vergroten we het marktaandeel van BlueYellow.

ISO 27001

BlueYellow kiest ervoor om te voldoen aan de strengste, internationaal erkende norm voor beveiliging: ISO 27001. Van de zwaarste beveiliging van de datacenters en onze eigen netwerken tot en met de beveiliging van data en informatie zelf. Zodat de informatie van onze klanten beschermd is tegen diefstal, beschadiging of vernietiging en alleen toegankelijk is voor de daartoe geautoriseerde personen.

Wat betekent dit voor u

Het behalen van de certificeringen betekent dat we onder streng toezicht staan om te blijven voldoen aan de gestelde normen. We verplichten onszelf hiermee continu te blijven werken aan de kwaliteit en veiligheid van onze dienstverlening, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.